top of page

Létní program 2024 na Šumavě

Průvodce létem 2024 na Šumavě: Dětské campy, speciální kempy pro holky, Kolo Kurýr a SOS Servis

Vyhlížíte prázdniny plné jízdy na horském kole na Šumavě? Připravili jsme pro vás komplexní průvodce, který vám pomůže užít si léto 2024 naplno. Objevte naše dětské cyklistické campy, speciální program pro holky, a využijte služeb našeho Kolo Kurýra a SOS Servisu pro bezstarostné vyjížďky.


děti na kole
Vzpomínka z loňského léta. O čem je biková škola? O radosti z pohybu

Biková škola: Dětské campy 2024

Rozšiřujeme termíny dětských campů na celé prázdniny!

Letos rozšiřujeme dětské campy o více termínů. Campy poběží každý týden od 8.července do konce srpna. Registraci jsme právě spustili zde!


Bikové campy, tak jak jsme si je představovali pro naše děti. Zábava, která není jen dokolečka opakující se hry. Říkáme to pořád dokola, horská kola jsou jednou z nejkrásnějších (letních) aktivit, jak trávit čas s dětmi. Po úspěšném startu v létě 2022 se děti opakovaně vrací. Z toho máme velkou radost. Není lepšího učení než pokročilých bikerů. 🙂 Jak vypadaly loňské dětské campy se můžete kouknout zde.


děti jsou ready na závod na horském kole
Dovedností závody, které jsou součástí každého campu.

Camp pro holky

Novinka pro sezónu: Camp pro holky v bikové škole na Šumavě!

Představujeme speciální camp pro holky, který je součástí našeho programu bikové školy. Naším cílem je vytvořit více prostoru pro holky, které milují jízdu na kole. Přidejte se k nám.  Bližší info najdete zde.


cyklo camp pro holky, Šumava
cyklo camp pro holky

Kolo Kurýr

Servis, půjčovna elektrokol a enduro kol, v tom pokračujeme stále stejně. Novinkou letošních prázdnin je Kolo Kurýr #kolokuryr. Užívejte si bezstarostné ráno bez zbytečného shánění a nakládání. Kolo Kurýr vám přinese kola až na váš ubytování. Maximálně využijete každý okamžik na Šumavě.



Sledujte nás na Instagramu nebo Facebooku, ať vám neuteče žádná novinka pro nadcházející letní sezónu.



Uvidíme se v sedle!





65 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page